ZNATE LI DA VIŠE OD 32% SAJTOVA MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA NIJE VIDLJIVO POTENCIJALNIM KLIJENTIMA PUTEM GOOGLE PRETRAGE ZBOG LOŠE SEO OPTIMIZACIJE?

 

Ovaj podatak nam govori da skoro svaki treći klijent koji je trebao biti naš, završi kod konkurencije.

Kako preokrenuti ovakvu situaciju?

Prvi korak je  kreiranje strategije izdrade web sajta koja će pokriti sve “praznine” na tržištu, odnosno koja će doneti idealno korisničko iskustvo od prvog kontakta, do same prodaje.

Nakon toga, potrebno je omogućiti da potencijalni klijenti čuju za vas.

A to se postiže plaćenim oglašavanjem ili SEO optimizacijom.

Šta sve pokriva SEO optimizacija sajta?

 

SEO optimizacija sajta sadrži suštinski 3 dela:

  1. Tehnički SEO (tehnička optimizacija koda na sajtu)
  2. On Page SEO (optimizacija samog sajta)
  3. Off Page SEO koji uključuje kreiranje SEO sadržaja i izgradnju povratnih linkova

SEO sadržaj

 

Verovatno ste do sada mnogo puta čuli kako je sadržaj “kralj”.

Da, sadržaj je definitivno postao ključni faktor kako u SEO optimizaciji tako i u privlačenju idealnih klijenata. Ali ne bilo kakav sadržaj, već sadržaj od vrednosti za vaše idealne klijente.

Pored toga što sadržaj treba adresirati SEO ključne reči on treba “gađati” i ključne tačke odluke vaših potencijalnih klijenata i davati odgovore na probleme koje imaju, kako bi se vaš sajt izdvojio iz konkurencije i postao drugačiji, vidljiviji.

Go4 Inbound program vam omogućava ne samo da vaš sajt “zaživi” i bude vidljiv putem SEO optimizovanog sadržaja, već da putem naprednih Inbound i SEO tehnika vaš sajt zaista i postane vaš prodavac koji radi 24/7.

 

Koliko košta SEO optimizacija?

 

Cena koštanja SEO optimizacije zavisi od više faktora, a isplativost iste se može izračunati tek nakon kratke analize koju je neophodno izvršiti.

Ukoliko razmišljate o tome da li je SEO optimizacija pravi put putem kog biste došli do novih klijenata ili ste se jednostavno već opredelili da startujete sa SEO optimizacijom, kliknite na dugme ispod, pa da krenemo.